Tidsbestilling

Tidsbestilling telefonisk: Man-tors fra kl. 9-10, og kl. 13-14.30. Fredag fra kl. 9-10 og kl. 13-14.

Selvom vi har tidsbestilling, kan vi alligevel blive forsinkede, blandt andet på grund af akutte sygdomstilfælde. Vi håber på din forståelse for dette.

Grundet overenskomstensaftaler er det kun muligt, at bestille tid hos én behandler på samme dag. Er der behov for ydelser fra både sygeplejerske og læge, må dette derfor foregå på 2 forskellige dage.

Bestilling af tid til diverse attester (undtagen kørekortattest) SKAL ske ved telefonisk eller direkte henvendelse til klinikken. Dette er for at sikre, at der bliver afsat den fornødne tid.

OBS:

Du kan desuden bestille tid via hjemmesiden her under selvbetjening. Bemærk at det via selvbetjening kun er muligt at se kalenderen 30 dage frem. Kontakt os derfor telefonisk, hvis der ønskes tid senere end dette, eller du ikke selv kan finde en ledig tid i kalenderen via selvbetjening. Vi kan som regel finde flere ledige tider udover dem man kan se via selvbetjening.

Det er vores sygeplejersker, der udfører børneundersøgelser ved 2 og 3 års undersøgelse.

Det er ligeledes sygeplejerskerne, der udfører rutinemæssige celleskrab (screening for livmoderhalskræft) fra livmoderhalsen på kvinder.

Seneste tidspunkt for blodprøvetagning er altid kl. 14.20, da prøverne bliver afhentet umiddelbart derefter.

Klik på Selvbetjening for at bestille tid.